Partener de implementare

Închis

Cultura

Ajuta proiectul Citatepedia sa se transforme

Asociatia Culturala Citatepedia

Suma target

2.250 RON

8.000 RON

13 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

De 14 ani, proiectul Citatepedia creste, devenind principala destinatie cultural-literara a romanilor. In luna noiembrie 2018 s-au inregistrat 854.543 de vizitatori diferiti, de departe cea mai mare audienta avuta vreodata de un site romanesc in domeniu. Astfel de performante dovedesc utilitatea si valoarea proiectului. Deoarece Lucian Velea, creatorul si administratorul proiectului, are probleme de sanatate care il impiedica sa se ocupe la fel de mult ca pana acum, este necesar ca Citatepedia sa treaca prin anumite transformari, pe care le dorim o evolutie. Veniturile din publicitate abia acopera cheltuielile de hosting si administrative, asa ca apelam la donatiiile voastre pentru a plati programatori care sa ajute la realizarea imbunatatirilor.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

22.07.2019 - 31.12.2019

Scopul proiectului

Dorim ca in 6 luni Citatepedia sa fie administrata cat mai mult de utilizatorii care, prin participarea lor, dovedesc ca indragesc acest proiect si tin cont de interesul colectiv. De asemenea, dorim realizarea unor noi functionalitati, de folos pentru toti utilizatorii.

Beneficiarii proiectului

Donatiile sunt destinate Asociatiei Culturale Citatepedia, cu sediul in Constanta, inregistrata cu certificatul de inscriere 33254/212/2011 din 07.02.2012, CIF 29743518. Asociatia este alcatuita din patru membri - doua persoane cu handicap grav si doi sustinatori. Asociatia angajeaza doar persoane cu dizabilitati. Asociatia este condusa de Lucian Velea, o persoana cu atrofie musculara, care doreste sa-si valorifice indelungata experienta personala in folosul culturii si altor persoane aflate in situatii similare. Unele dintre site-urile culturale/educationale sustinute de Asociatia Culturala Citatepedia au sute de mii de utilizatori. Asadar, activitatea asociatiei are un impact social-cultural major.

De ce să donez?

Citatepedia provoaca gandirea si este o sursa de inspiratie pentru sute de mii de romani. Citatepedia contine aproape un milion de citate in 42 de limbi, fiind una dintre cele mai mari baze de date de acest fel din lume si una dintre foarte putinele multilingve. Iti doresti ca Citatepedia sa evolueze? Ți-ar parea rau sa dispara? Daca DA, doneaza acum prin card (mai sus).

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Culturala Citatepedia

Asociatia Culturala Citatepedia este o organizatie neguvernamentala care imbina intr-un mod inedit cultura si educatia pentru publicul larg cu oferirea de locuri de munca persoanelor cu dizabilitati fizice grave, care nu pot merge la un serviciu obisnuit, desi ar avea calitatile intelectuale necesare.ACC se ocupa cu proiecte din domeniul cultural-educational pe internet, deservind gratuit peste 1 milion de utilizatori/luna. Principalele site-uri sunt:www.citatepedia.ro / www.citatepedia.net / www.citatepedia.com www.datepedia.ro www.ro-en.rowww.omnipedia.ro ACC are propria editura, care publica carti de poezie si aforistica, carti despre persoane cu dizabilitati, alte carti care nu trezesc interesul marilor edituri din Romania.