Partener de implementare

Asociatia Culturala Citatepedia

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Cultura, Educație, Social

Descriere

Asociatia Culturala Citatepedia este o organizatie neguvernamentala care imbina intr-un mod inedit cultura si educatia pentru publicul larg cu oferirea de locuri de munca persoanelor cu dizabilitati fizice grave, care nu pot merge la un serviciu obisnuit, desi ar avea calitatile intelectuale necesare.ACC se ocupa cu proiecte din domeniul cultural-educational pe internet, deservind gratuit peste 1 milion de utilizatori/luna. Principalele site-uri sunt:www.citatepedia.ro / www.citatepedia.net / www.citatepedia.com www.datepedia.ro www.ro-en.rowww.omnipedia.ro ACC are propria editura, care publica carti de poezie si aforistica, carti despre persoane cu dizabilitati, alte carti care nu trezesc interesul marilor edituri din Romania.

Date de contact

Adresa sediului

Bd. I.C. Bratianu nr. 45, bloc I, sc. 5, ap. 502, Constanta

Email

lucian.velea@citatepedia.org

Persoană de contact

Lucian Velea

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.