Partener de implementare

Închis

Mediu

Casa ECO

ATPM

Suma target

0 RON

4.500 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Avand in vedere situatia economica actuala si situatia precara a gunoaielor din Romania, ne-am gandit sa creem o cladire din deseuri si materiale locale, care totodata sa rezolve si problema gunoiului. Casa ECO este o constructie facuta 90% din deseuri si are ca scop crearea unui tip de constructie care reduce drastic costurile de materiale de constructii, ofera un model de constructie rezistenta si foarte eficienta din punct de vedere termic. In cadrul proiectului se urmareste si dezvoltarea unor metode de obtinere a calrudii, apei potabile si iluminatului in mod gratuit sau care sa scada costurile la utilitati in proportie de minim 50%.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Maramureș

Perioada donații

01.02.2013 - 31.12.2014

De ce să donez?

Deoarece avem nevoie de bani pentru: piatra pentru fundare. Nisip pentru umplerea Pet-urilor, care vor fi caramida constructiei, combustibil: pentru transportarea voluntarilor, materialelor de constructie(PET, alte deseuri, piatra, unelte de lucru etc.), pentru platforma transportul excavatorului, de care dispunem. O sursa de venit pentru perioada de monitorizare, in special pentru tranport voluntari si materiale/deseuri din care incercam sa creem tehnologii de obtinere: apa,caldura,lumina.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ATPM

Asociatia de tineret pentru protectia mediului are ca scop cercetarea si implicarea tineretului in activitati de voluntariat in scopul protejarii mediului inconjurator.