Partener de implementare

Închis

Social

Casa Refugiu- inceputul unei vieti independente

Asociatia FREE

Suma target

0 RON

52.800 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Prostitutia- act prin care o persoana consimte sa intretina, in mod obisnuit,  raporturi sexuale pentru bani sau anumite avantaje (def.dex) Nu am intalnit pana acum nici o femeie care sa faca acest lucru din bunavointa sau placere cum se crede de cele mai multe ori. Cauzele sunt altele:violurile,abuzurile si exploatarile sexuale suferite in trecut. Sunt obisnuite sa fie privite doar ca niste obiecte sexuale. Noi alegem sa le privim altfel, le vedem suferinta ascunsa sub un zambet fals, lanturile, rusinea pe care incearca sa o ignore. Pentru noi sunt fiinte umane cu multa valoare. Prin activitatile noastre de outreach, sedintele de consiliere, mentorizare, asistare sociala si apartament de tranzit, ne dorim sa sa dezvoltam potentialul din ele, sprijinindu-le sa inceapa o  viata independenta.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

11.01.2017 - 30.08.2017

Scopul proiectului

52.800ron - pentru sustinerea a cel putin 10 femei, pe o perioda de 1 an, care practica prostitutia si au nevoie de sprijin pentru a incepe o noua viata, au nevoie de un adapost in regim de urgenta la Casa refugiu, sau au nevoie de sprijin in reabilitare si reintegrare dupa o perioada in care au fost traficate.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarele noastre sunt mame, fiice, surori sau fiinte umane ce nu apartin nimanui, abandonate de cand se stiu, sclave ale saraciei, prinse in lanturile prostitutiei. Le intalnim saptamanal la colturi de strada, la periferiile orasului sau in cluburi. Personaje cu diferite masti, dar care ascund aceleasi dureri. Donezi pentru libertatea persoanele din spatele mastilor!

De ce să donez?

Cu sprijinul tau, vom ajuta femei prinse in prostitutie, exploatare sexuala sa aiba un loc unde pot fi restaurate, timp de 1 an de zile. Apartamentul de tranzit, este pentru multe din beneficiarele noastre unica sansa spre o viata noua, lipsa nevoilor de baza si a sigurantei fiind principalele motive pentru care aleg sa isi vanda trupurile. Impreuna le vom da sansa, sa inceapa o viata independenta in cel putin 6 luni.

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia FREE

Prostitutia, de cele mai multe ori,  este o masca, in spatele careia se ascund privare de libertate, tortura, agonie, visuri spulberate. Noi credem ca orice femeie aflata in prostitutie traieste la un nivel de exploatare sexuala si din acest motiv are nevoie de un ajutor: emotional, spiritual, psihologic, fizic, economic, social, juridic.  Activitati:- Prevenirea traficului de persoane in randul copiilor, al adolecentilor si familiilor defavorizate.- Campanie de informare publica.- Outreach stradal inspre prestatoarele de servicii sexuale.- Oferirea posibilitatii de workshop/training-uri profesionale pentru femeile aflate in prostitutie.