Partener de implementare
București, Mureș

Asociatia FREE

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Drepturile omului, Educație, Social

Descriere

Prostitutia, de cele mai multe ori,  este o masca, in spatele careia se ascund privare de libertate, tortura, agonie, visuri spulberate. Noi credem ca orice femeie aflata in prostitutie traieste la un nivel de exploatare sexuala si din acest motiv are nevoie de un ajutor: emotional, spiritual, psihologic, fizic, economic, social, juridic.  Activitati:- Prevenirea traficului de persoane in randul copiilor, al adolecentilor si familiilor defavorizate.- Campanie de informare publica.- Outreach stradal inspre prestatoarele de servicii sexuale.- Oferirea posibilitatii de workshop/training-uri profesionale pentru femeile aflate in prostitutie.

Date de contact

Adresa sediului

str. Izbiceni nr 9 Bucuresti sector 1
București, Mureș

Email

asociatiafree@gmail.com

Persoană de contact

Dma Gotte

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.