Partener de implementare

Deschis

Antreprenoriat social

DISPENSARUL ANIMALELOR AJUTATI-L PE LABUS

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Suma target

100 RON

10.000 RON

1 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

De multe ori, stăpânii de caini si/sau pisici, cu posibilitati materiale reduse, nu își permit să plătească consultația sau serviciile oferite de clinici veterinare. Deoarece există cereri constante pentru această nevoie, ne dorim să deschidem un dispensar, cu program permanent, gratuit, pentru sterilizări și îngrijire medicală a pisicilor și câinilor a căror stăpâni au posibilități financiare reduse. Prin acest proiect dorim să oferim servicii medicale gratuite unui număr de 100 de câini si pisici pentru o perioada de 3 luni, din acest motiv avem nevoie de fonduri pentru a putea investi în serviciile și materialele pe care le vom folosi în și pentru punerea pe picioare a dispensarului. Acest dispensar va fi deschis și va funcționa în incinta adăpostului.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

01.04.2024 - 30.06.2024

Scopul proiectului

Există cereri constante pentru această nevoie,ne dorim să deschidem un dispensar,cu program permanent gratuit, pentru sterilizări și îngrijire medicală a pisicilor și câinilor a căror stăpâni au posibilități financiare reduse.Acest demers va duce la scăderea numărului de animale abandonate,încurajand adopțiile de pe stradă sI din adăpost.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii acestor donatii sunt animalele a caror stapani apartin urmatoarei categorii de locuitori (din orașul și județul Galați): șomer, pensionar, cu o pensie mai mică de 2000 lei/lună; salariat, cu salariul net mai mic de 2000 lei/lună; beneficiar de asistență socială; membru al unei familii cu un singur întreținător angajat; membru al unei familii în care se află o persoană cu dizabilități; student; locuitor al unei zone rurale.

De ce să donez?

Ne propunem să oferim îngrijire medicală adecvată pentru 100 de câini și pisici, a căror stăpâni au posibilități financiare reduse. Oferind acest ajutor, încurajăm adopțiile din adăpost sau de pe stradă. De multe ori, stăpânii de caini si/sau pisici, cu posibilitati materiale reduse, nu își permit să plătească consultația sau serviciile oferite de clinici veterinare.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Help Labus is a non-profit organization that was founded in 2004 on a genuine desire to help stray animals. It is the only active organization in Galati, which strives to respond to all requests related to pets and their medical emergencies, etc.; we have been actively involved in campaigns that aim to change the solutions adopted by the local authorities, which incline to kill stray dogs instead of neutering and returning them to their territory; At the end of 2017 we had over 1100 rescued dogs and cats in our shelter outside the built-up of Galati city.