Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

O CALE DE ACCES PENTRU LABUS

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Suma target

3.828 RON

7.500 RON

48 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Proiectul nostru porneste de la un punct sensibil pentru noi: drumul de acces catre adapost a fost intotdeauna lung si anevoios, insa de curand, acesta a fost blocat complet prin desfiintarea trecerii la nivel cu calea ferata. Se doreste astfel, amenajarea unui NOU DRUM DE ACCES catre adapostul "Ajutati-l pe Labus'', prin nivelarea cu utilaje si punerea unui strat de piatra pe amplasamentul actual. Toate cel 1300 de animalute, dar si personalul adapostului, se vor bucura de aceasta noua cale de acces care se parcurge atat de greu in acest moment, datorita distantei mari, gropilor mari, noroiului si ploii pe timp de primavara, toamna si iarna.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

13.05.2019 - 12.08.2019

Scopul proiectului

7500 lei pentru realizarea drumului de acces catre adpost; inchirierea de utilaje necesare pentru nivelarea drumului, 14 km si cumpararea de pietris pentru a-l face practicabil pentru angajati si masina care transporta hrana necesara animalelor.

Beneficiarii proiectului

ASOCIATIEI "AJUTATI-L PE LABUS''

De ce să donez?

Pentru a ajuta 1300 de animale fara stapan din adapost;

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Help Labus is a non-profit organization that was founded in 2004 on a genuine desire to help stray animals. It is the only active organization in Galati, which strives to respond to all requests related to pets and their medical emergencies, etc.; we have been actively involved in campaigns that aim to change the solutions adopted by the local authorities, which incline to kill stray dogs instead of neutering and returning them to their territory; At the end of 2017 we had over 1100 rescued dogs and cats in our shelter outside the built-up of Galati city.