Partener de implementare

Închis

Protecția animalelor

O FANTANA PENTRU AJUTATI-L PE LABUS

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Suma target

6.255 RON

15.000 RON

69 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Dorim realizarea unei fântâni sau puț de adâncime de aproximativ 50, 60 metri, pentru a putea asigura apa zilnică, necesară celor 1.300 de animale din adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș. În prezent, ne folosim doar de un singur puț, construit în adăpostul nou. Din cauza distanței, muncitorii sunt nevoiți să care apă cu gălățile prentru a umple butoaiele și să înădească mereu furtunurile. Nevoia de apă crește foarte mult, mai ales pe perioada verii; iarna e foarte important, deoarece apa ingheata, furtunurile se crapa. Trebuie să asigurăm apă non-stop animalelor, sa curatam boxele si tarcurile si să stropim cuștile, pe timp de vara, pentru a le asigura confortul minim necesar.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Galați

Perioada donații

04.10.2019 - 31.12.2020

Scopul proiectului

Pentru realizarea unei fântâni sau puț de adâncime de aproximativ 50, 60 metri, pentru a putea asigura apa zilnică, necesară celor 1.300 de animale din adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș.

Beneficiarii proiectului

Pentru a ajuta 1.300 de animale fără stăpan din adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș.

De ce să donez?

Trebuie să asigurăm apă non-stop animalelor, sa curatam boxele si tarcurile si să stropim cuștile, pe timp de vara, pentru a le asigura confortul minim necesar.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

ASOCIATIA "HELP LABUS"

Help Labus is a non-profit organization that was founded in 2004 on a genuine desire to help stray animals. It is the only active organization in Galati, which strives to respond to all requests related to pets and their medical emergencies, etc.; we have been actively involved in campaigns that aim to change the solutions adopted by the local authorities, which incline to kill stray dogs instead of neutering and returning them to their territory; At the end of 2017 we had over 1100 rescued dogs and cats in our shelter outside the built-up of Galati city.