Partener de implementare

Închis

Educație

O zi de educatie de calitate

Asociatia Teach for Romania

Suma target

7.235 RON

25.000 RON

63 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

  Cand visam singuri este doar un vis, dar cand mai multi viseaza impreuna este inceputul unei noi realitati.   Din pasiune pentru educatie, impreuna cu prima promotie de dascali din programul Teach for Romania, am pornit intr-o incredibila aventura de transformare a vietii copiilor din comunitati dezavantajate. Din 15 septembrie, 18 profesori sunt integrati in scoli publice pentru 2 ani si cu o atitudine pozitiva si foarte multa movitatie, ei asigura o educatie de calitate pentru peste 2500 de copii, crearea de optiuni de viata pentru acestia, mai multe vise si mai frumoase.  

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

15.09.2014 - 15.09.2015

Scopul proiectului

Donatia ta ne ajuta sa sustinem, pe parcursul unui an scolar, zile de educatie de calitate pentru copiii care vor fi asteptati cu drag de profesori capabili, care vor da totul pentru educarea lor.

Beneficiarii proiectului

Sumele donate vor fi folosite pentru a sustine activitatea la clase a profesorilor Teach for Romania.

De ce să donez?

Cu fiecare donatie primita, vom asigura mai multe zile de educatie de calitate, in care copiii vor veni cu drag la scoala. 20 de lei inseamna educatie de calitate pentru un copil timp de o saptamana. 700 de lei inseamna educatie de calitate pentru un copil timp de un an scolar.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Teach for Romania

Intr-o zi, fiecare copil din Romania va avea acces la o educatie de calitate.   Afla intr-un minut ce face Teach for Romania! https://www.youtube.com/watch?v=6egh0IeHc70&feature=youtu.be   Recrutam cei mai talentati viitori lideri din Romania Ii instruim pentru a deveni profesori inspirationali Apoi, ii plasam pentru o perioada de doi ani de zile in cele mai dezavantajate scoli din tara Si ii sustinem pentru a deveni agenti ai schimbarii in educatie   Fiecare donatie ne ajuta sa ne apropiem de obiectivul de a produce o schimbare sociala.