Partener de implementare

Închis

Educație

SALVEAZA VIITORUL - ofera speranta prin educatie

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Suma target

305 RON

500.000 RON

3 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

La nivelul celor 6 comunități proiectul va contribui la diminuarea excluderii sociale, evitarea delincvenței în rândul copiilor/tinerilor, a vagabondajului și a abandonului scolar. Scopul proiectului este prevenirea abandonului scolar si creșterea calității educației pentru 240 de copii (40% sunt de etnie romă) care provin din medii sărăce din 6 judete în următorii 2 ani si  accesului la servicii sociale pentru 300 de parinti, precum si prevenirea exploatarii prin munca a 100 de copii.   Principalele activitati care vor produce transformarea sunt: 1) Identificarea copiilor in risc  2) Instruire scolara 3) Deprinderi de viata independenta 4) Fara adictii la copii 5) Servicii de consiliere pentru parinti si copii 6) Scoala Parintilor 7) Hrana si ajutoare pentru invatat 8) Tabere de zi sau de vara.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Bacău, București, Buzău, Dolj, Iași, Prahova

Perioada donații

29.04.2021 - 29.04.2023

Scopul proiectului

Prevenirea abandonului scolar si creșterea calității educației pentru 240 de copii (40% sunt de etnie romă) care provin din medii sărăce din Bucuresti, Bacau, Buzau, Craiova, lași și Ploiești, în următorii 2 ani. Accesul la servicii sociale pentru minimum 300 de parinti, prevenirea exploatarii prin munca a 100 de copii din 6 judete foarte sarace. 

Beneficiarii proiectului

Minimum 240 de copii cu vârste între 5-15 ani și tineri cu vârste între 16-18 ani, aflați în risc de abandon scolar, exploatare prin munca, sărăcie și excluziune sociala din Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Craiova, Bacău și Buzău: copii care nu sunt înscriși în învățământul preșcolar/primar/gimnazial; copii și tineri cu risc de abandon școlar din învățământul primar, secundar inferior și secundar superior, inclusiv din învățământul profesional; copii cu rezultate bune la învățătură, dar care care fac parte din familii defavorizate economic și care au nevoie de sprijin pentru a-și continua educaţia; copii și tineri lipsiți de sprijin parental/al familiei; copii și tineri proveniți din familii dezorganizate/familii monoparentale; tineri cu nivel scăzut de competențe, fără un loc de muncă.

De ce să donez?

#Oferi sansa a 240 de copii sa mearga la scoala, fara sa fie trimisi la munca sau cersit #Contribui la combaterea abandonului scolar din 6 judete #Sustii parintii copiilor care nu-si pot trimite copiii in mod regulat la scoala #Contribui la consolidarea unui viitor mai bun pentru 240 de copii #Creeam o cultura a binelui, a ajutorului, a bunavointei, a sperantei pentru viitorul Romaniei #Bine faci,bine gasesti! #Devii un Erou al Binelui pentru copii

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare.   Armata Salvării este o misiune creștină internațională cu o istorie de peste 150 de ani și o prezență în peste 130 de țări.   Valorile noastre: Compasiunea; Integritatea; Speranta; Curajul; Respectul.   Armata Salvării desfășoara proiecte sociale, educative, de consiliere psiho-socială și spirituală precum și misiuni cu profund caracter creștin. Suntem prezenți în București, Ploiești, Craiova, Iași, Bacău și Buzău, prin  centrele de zi si de consiliere, prin intermediul echipei mobile, a asistenților sociali, a educatorilor și cadrelor medicale care formează Armata Salvării din România.   Obiectivele noastre: # Prevenirea abandonului scolar # Combaterea saraciei si incluziunea sociala # Combaterea traficului de persoane # Interventia in situatii de urgenta/dezastre  # Aducerea în prim plan a valorilor creștine