Partener de implementare
Bacău, București, Buzău, Dolj, Iași, Prahova

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social

Descriere

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare.   Armata Salvării este o misiune creștină internațională cu o istorie de peste 150 de ani și o prezență în peste 130 de țări.   Valorile noastre: Compasiunea; Integritatea; Speranta; Curajul; Respectul.   Armata Salvării desfășoara proiecte sociale, educative, de consiliere psiho-socială și spirituală precum și misiuni cu profund caracter creștin. Suntem prezenți în București, Ploiești, Craiova, Iași, Bacău și Buzău, prin  centrele de zi si de consiliere, prin intermediul echipei mobile, a asistenților sociali, a educatorilor și cadrelor medicale care formează Armata Salvării din România.   Obiectivele noastre: # Prevenirea abandonului scolar # Combaterea saraciei si incluziunea sociala # Combaterea traficului de persoane # Interventia in situatii de urgenta/dezastre  # Aducerea în prim plan a valorilor creștine            

Date de contact

Adresa sediului

Str. Ing. Dumitru Zosima nr 16, Sector 1, București, România 011537
Bacău, București, Buzău, Dolj, Iași, Prahova

Email

office@armatasalvarii.ro

Persoană de contact

Ionuț SANDU

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.