Partener de implementare

Deschis

Social

Chirie urgenta pentru repatriere

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Suma target

300 RON

1.500 RON

4 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Multi cetateni romani locuiesc in conditii improprii pe strada sau in adaposturi pentru persoane fara locuinta in diferite capitale ale Europei (Amsterdam, Oslo, etc.). O mare parte dintre acesti sunt victimele ale traficului de persoane sau a explotarii prin munca fiind angajati "la negru". Nu au asigurari medicale sau sociale si deseori este nevoie de avocati sau servicii sociale pentru a-si obtione drepturile salariale. Repatrierea in tara reprezinta o alternativa mai decenta deoarece permite angajarea cu forme legale, reluarea si consolidarea relatiilor cu familia de origine, cu rudele sau cu membrii comunitatii. Pana la obtinerea primului salariu in Romania este nevoie sa acoperim costurile aferente chiriei, hrana sau aklte cheltuieli de intretinere sau acomodare. Avem nevoie urgent de aceste fonduri pentru a putea asigura plata chiriei beneficiarilor repatriati.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Neamț

Perioada donații

05.07.2024 - 31.07.2024

Scopul proiectului

Obtinerea fondurilor necesare pentru plata chiriei pentru beneficiari repatriati din Amsterdam in Romania. Sa ajute foste victime ale traficului de fiinte umane, exploatate prin munca sa fe mai aproape de familia de origine si de copiii lor si sa-i ofere o resursa bani ce reprezinta un timp pretios pana primeste primul salariu.

Beneficiarii proiectului

Beneficiari din Amsterdam si Oslo repatriati care au nevoie de suport privind plata chiriei pana primesc primul salariu, dupa angajare. Foste victime ale traficului de fiinte umane, exploatate prin munca. Persoane fara afapost din Oslo sau Amsterdam repatriate.

De ce să donez?

Penfru ca te ajuti pe tine ajutandu-i pe altii ! Pentru ca bine faci , bine gasesti ! Pentru ca daruind, vei dobandi ! Pentru ca protejam demnitatea umana !

Cum poți ajuta

  • Distribuie proiectul în social media

    Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.

  • Donează sau voluntariază

    Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.

  • Scrie despre proiect pe site-ul tău

    Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania

Misiunea noastră este să răspundem nevoilor umane, să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor aflate în suferință, să redăm speranța, să promovăm o lume a solidarității, păcii și bunăstării, fără discriminare.   Armata Salvării este o misiune creștină internațională cu o istorie de peste 150 de ani și o prezență în peste 130 de țări.   Valorile noastre: Compasiunea; Integritatea; Speranta; Curajul; Respectul.   Armata Salvării desfășoara proiecte sociale, educative, de consiliere psiho-socială și spirituală precum și misiuni cu profund caracter creștin. Suntem prezenți în București, Ploiești, Craiova, Iași, Bacău și Buzău, prin  centrele de zi si de consiliere, prin intermediul echipei mobile, a asistenților sociali, a educatorilor și cadrelor medicale care formează Armata Salvării din România.   Obiectivele noastre: # Prevenirea abandonului scolar # Combaterea saraciei si incluziunea sociala # Combaterea traficului de persoane # Interventia in situatii de urgenta/dezastre  # Aducerea în prim plan a valorilor creștine