Partener de implementare

Închis

Social

Uneori copilaria atarna de un fir .... de telefon

Asociatia Telefonul Copilului

Suma target

65 RON

6.000 RON

3 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Telefonul Copilului (116 111) este activ 16 ore pe zi, 7 zile din 7, pentru a raspunde copiilor aflati in situatii limita, victime ale diferitelor forme de abuz. De la a pune capat abuzului asupra copiilor si pana la salvarea altora din tentative de suicid, nimic nu ne-a stat in cale pentru a schimba in bine vietile copiilor care ne-au contactat. Numai anul acesta am readus pe un drum firesc vietile a 3.514 copii aflati in situatii limita.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Perioada donații

17.09.2014 - 31.12.2014

De ce să donez?

Pentru ca primim din ce in ce mai multe apeluri, iar fiecare este urgent in felul sau. Iar tonul ‘ocupat’ e dureros pentru un copil care isi face curaj sa sune. Pentru ca fiecarui apel trebuie sa-i raspunda un profesionist iar asta ne costa 15 lei/apel. Tu ne poti ajuta sa le raspundem tuturor copilor care ne suna iar ei sa simta ca undeva, cineva e la capatul firului si-i poate intelege si ajuta sa treaca peste situatia limita: Telefonul Copilului.

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Asociatia Telefonul Copilului

Cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul protecţiei drepturilor copilului şi ale familiei, ASOCIAŢIA TELEFONUL COPILULUI este singura organizaţie neguvernamentală, non-profit, din România, care pune la dispoziţia copiilor şi părinţilor o linie telefonică de asistenţă la nivel naţional, „telefonul copilului - 116 111”. Apelul este oferit gratuit de Telekom Romania.   7 zile din 7, între orele 08.00-00.00, asistenţii sociali şi psihologii Asociaţiei Telefonul Copilului răspund apelurilor copiilor si adolescentilor la 116 111.