Social

Echipa BCR inoata pentru MagiCamp la Swimathon 2015

...
Data de publicare 02.07.2015 Publicat de Bursa Binelui

Pana in acest moment sunt anuntate peste 45 de echipe de inotatori , fiecare cu maximum 5 membri, care nu sunt sportivi de performanta, ci fundraiseri-eroi pentru proiectele pe care le sustin. Acestea sunt din domeniile sanatate, educatie, sport, participare civica si muzica, inscrise de 16 organizatii neguvernamentale, din Bucuresti si Ilfov.

Echipa MagicBank formata din Ionut Stanimir, Octavian Piciu, Codruta Holban, Veronica Teodora Constantinescu si Nicoleta Mocanu, angajati ai Bancii Comerciale Romane (BCR), vor inota pentru Asociatia MagiCamp, tabara destinata copiilor cu afectiuni oncologice.
Pentru copil si pentru familia lui, cancerul inseamna o schimbare radicala a stilului de viata. Prioritatea numarul 1 devine supravietuirea, toate celelalte trec in plan secund. Copiii petrec multe ore in cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la scoala sau de la alte evenimente cu prietenii si cu familia. MagiCAMP incearca sa le dea putin inapoi din ceea ce le-a fost luat. Adica joaca. Joaca la greu – asa cum spune si motto-ul Asociatiei.
Joaca pentru cei carora le este greu. Joaca luata in modul cel mai serios, pusa la cale si discret supravegheata de oamenii cei mai pregatiti pentru asta, medici onco-pediatri, psihologi specializati, entertaineri. Durata proiectului este de 6 luni, iar rezulatele obtinute la finalul taberei este cresterea increderii copilului in propriile forte, cresterea stimei de sine, cresterea independentei copilului, cresterea interesului copilului fata de reluarea activitatilor sociale, o “gura de aer” pentru parintii adesea coplesiti de situatie si facilitarea prieteniilor intre participanti sau intre acestia si voluntarii proiectului. Bugetul necesar este de 140.000 de lei.

Alaturi de MagicBank, vor inota in aceeasi echipa: Cosmin Alexandru, antreprenor (cel mai bun fundraiser la Swimathon 2014), Mihai Gainusa, realizator de emisiuni de radio si tv, Vladimir Draghia, actor (a treia oara la Swimathon) si George Vintila, realizator de radio. 

Swimathon Bucuresti 2015 isi propune sa atraga 150.000 de lei pentru aceste proiecte din comunitatea locala. Azi, la doar doua zile inainte de eveniment, a fost depasita suma de 90.000 lei pe platforma.

 

Proiectul poate fi sustinut pe platforma Bursa Binelui
https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/MagiCAMP-la-Swimathon

 

2114 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.