Asociatia Invingem Autismul

De ce să devin voluntar?

Voluntarii noștri participă la activități directe cu copiii, beneficiarii noștri, dar și în activitățile și campaniile de fundraising și conștientizare pe care le organizăm, în beneficiul persoanelor cu autism din România. Detalii:

https://www.invingemautismul.ro/voluntariat/

https://www.invingemautismul.ro/fundraising/

Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

Str. Turnu Măgurele, nr. 17, în cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS, Sector 4, București

Email: o*************************
Contact: Aurelia Oroviceanu
Website: www.invingemautismul.ro

Descriere ONG

Asociația Invingem Autismul este o organizație neguvernamentală care are ca misiune îmbunătățirea vieții persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului, urmărind toate palierele de dezvoltare: social, educațional și emoțional.

Viziunea noastră este ca România să devină o țară în care drepturile persoanelor cu dizabilități și ale familiilor lor să fie respectate, iar copiii cu autism să aibă acces la servicii de calitate care să crească șansele lor de integrare socială. 

Asociația este acreditată ca furnizor de servicii sociale în condițiile legii, iar din august 2020 serviciul oferit a fost licențiat.

Centrul de zi de recuperare Învingem Autismul susține anul acesta terapia unui număr de 23 de copii. De 3 ani acoperim plata integrală pentru 3 cazuri provenind din familii vulnerabile. Centrul oferă servicii sociale specifice: servicii psihologice - Analiză Comportamentală Aplicată (ABA), servicii de informare și consiliere pentru părinți, grupuri de socializare.

 

 

 

3888 vizualizări

Proiecte susținute