Partener de implementare
Social

Peste 51.000 de euro atrase de ONG-uri din donații individuale în Campionatul de Bine

Distribuie pagina pe

42 de proiecte sociale au pășit în Finala celei de-a IV-a ediții a Campionatului de Bine, care se desfășoară în perioada 19 ianuarie - 15 februarie 2017, pe platforma Bursa Binelui. Până în acest moment proiectele participante au atras donații individuale de peste 51.000 de euro, de la 4046 de donatori diferiți.

În această fază a Campionatului de Bine fiecare proiect calificat trebuie să atragă, o sumă cât mai mare de donații, de la un număr cât mai mare de donatori. La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele trei proiecte cu cel mai mare scor total, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți de pe tot parcursul Campionatului de Bine. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 Euro, pentru fiecare proiect câștigător.

Cele 42 de proiecte calificate în Finală sunt implementate în domeniile: educație (14 proiecte), servicii sociale (12 proiecte), sănătate (9 proiecte), antreprenoriat social (4 proiecte), cultură, drepturile omului, și sport (câte un proiect).
În cadrul celor trei ediţii anterioare ale Campionatului de Bine, donaţiile au depăşit suma de 180.000 de euro, valoarea totală a premiilor acordate câştigătorilor de către Bursa Binelui și BCR fiind de încă 45.000 euro.

Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui - singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate - încurajează organizațiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.

Mai multe detalii regăsiți în secțiunea dedicată Campionatului de Bine.

Extra Info:
Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații.

Campionatul este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Pentru mai multe informații contactați:
bursabinelui@bcr.ro

Bursa Binelui

Articole asociate

  Bursa Binelui

  Tips and Tricks cu Alexandru Agatinei de la NOD pentru comunitate

  B.B.: Campionatul de Bine, ediția 2016-2017, s-a încheiat. Urmează o etapă de regândire a strategiei de strângere de fonduri prin intermediul Bursei Binelui?   A.A.: Pe măsură...
  Andra Arseni - Manager Departament Comunicare si PR

  Și am reușit! - Suntem în competiția pentru SEMIFINALĂ!

  Și vom mai reuși! Asociația noastră, Desenăm Viitorul Tău, a intrat în semifinala de la Bursa Binelui (program susținut de BCR) și se pregătește pentru finală, desigur. Mulțumită oame...
  Bursa Binelui

  Se prelungesc Sferturile Campionatului de Bine 2014

  Prima etapă din cadrul Campionatului de Bine 2014, în care organizațiile trebuie să strângă donații în valoare de minim 300 de lei de la cel puțin 5 donatori diferiți, se prelungește...