Partener de implementare
București

Academia pentru Copii si Tineri ACT

Vezi proiecte

Distribuie pagina pe

Domenii de activitate

Educație, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala

Descriere

Academia pentru Copii şi Tineri ACT este o asociație non profit formată în 2009 care susține educaţia, voluntariatul şi integrarea socio-profesionalǎ a copiilor şi tinerilor, inclusiv a celor cu dizabilități sau cu oportunități reduse, prevenirea abandonului școlar și a șomajului.   Sustine copiii nevazatori prin hipoterapie 2017-2022 Ofera un baston unui copil nevazator si invata-l sa fie independent 2019-2022Sa punem in practica teoria - practica pentru studentii la psihologieDezvoltare personala pentru elevi de liceu din BucurestiCursuri de prim ajutor pentru personalul din scoli

Date de contact

Adresa sediului

Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu. Sector 6
București

Email

miruna.baginean@gmail.com

Persoană de contact

Miruna Baginean

Accesează website

Proiectele organizației

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.