Fundatia Inima pentru Inima

De ce să devin voluntar?

Voluntariatul îți poate ocupa 2-3 ore pe zi, în funcție de proiectul în care alegi să te implici și de timpul tău. Activități orientative: Activități recreative și socio-educative;Activități de socializare; Activități de promovare în cadrul campaniilor organizate de fundație; Campanii educaționale; Organizare evenimente pentru copii și tineri; Activități administrative.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Sediul social: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 9, bloc F, scara A, apt. 9, județul Vâlcea

Sediul operativ: Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru, nr. 8, bloc S1, scara C, apt. 17, județul Vâlcea

Email: l******************************
Contact: Ec. Lidia Dobre - președinte
Website: www.ipi.ro

Descriere ONG

 

Fundaţia Inima pentru Inimă este o organizaţie nonprofit infiinţată în 1997, în Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu scopul principal de a sprijini copiii şi tinerii din sistemul de protectie a copilului aflat in dificultate, prin intervenţie directă, prin promovarea drepturilor copiilor şi tinerilor, contribuind astfel la îmbunătăţirea vieţii lor

Oferim servicii sociale pentru copii și tineri, dezvoltăm și aplicăm conceptul de economie socială, promovăm voluntariatul social în rândul tinerilor, sustinem si sprijinim dezvoltarea comunităților în care lucrăm. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul României, Fundația Inimă pentru Inimă derulând proiecte de-a lungul timpului în judeţe precum Vâlcea, Brăila, Tulcea,Constanța, Buzău, Brașov, Sibiu, Teleorman, Bucureşti.

 

 
9496 vizualizări

Proiecte susținute